jakie skoki wiadomo, że jak zwykle zaczyna mi brakować określeń na tego pięknisia, więc nawet nie będę próbowała wiedzę, że u Was też zima zawitała?!....ale nie w takiej ilości jak w Wiśle...(powyżej 1m śniegu)
Ach ten nasz tatuś zawsze piękny dostojny i taaaaaaaaki szczęśliwy w białej szacie Madzia zdjęcia zawsze cudne robisz,,,,, i słyszę zawsze jak oglądam( przy śmiesznych skokach Baztusia) twój śmiech śliczne jak zawsze
My dzisiaj od rana szukamy wiosny Na razie ze średnim skutkiem, ale powoli, powoooli... Przestało padać ( bo jeszcze wczoraj grad mieszał się ze śniegiem i deszczem ) pojawiły się pierwsze przebiśniegi, a w polach jest odrobinę mniej błota
Jak już Bastek znalazł takie oznaki wiosny,to pewnikiem ona już jest.Dzisiaj u nas było pięknie i wiosennie ale po południu zaczęło lać i leje do teraz.
Madzia on jest niesamowity! Od jego pierwszych tygodni wiedziałam, że jeden z najpiękniejszych bernów z niego wyrośnie ja to mam oko.. Pamiętam jak dziś jak tuliłam go maluśkiego w hodowli.. ah ten czas..