Ximonek leży na betonie bo mu ciepło opierając się o beczkę kapusty...
Moderator: Apcik
damcyk1 napisał(a):Pani Magdo a czemu tak mało osób na forum z Radości bo chciałbym się zobaczyć z siosrzyczką Ximonka jak tam i wogóle u nich... Chciałbym się jeszcze o jedno zapytać jak Ximon w wieku 6 nie całych miesięcy umie siadać,leżeć,dawać łapę,i przylatywać do mnie to dobrze czy mało teraz trenujemy wstydzenie się i perfekcyjnie komendę do mnie.
nowa_mama_xati napisał(a):damcyk1 napisał(a):Pani Magdo a czemu tak mało osób na forum z Radości bo chciałbym się zobaczyć z siosrzyczką Ximonka jak tam i wogóle u nich... Chciałbym się jeszcze o jedno zapytać jak Ximon w wieku 6 nie całych miesięcy umie siadać,leżeć,dawać łapę,i przylatywać do mnie to dobrze czy mało teraz trenujemy wstydzenie się i perfekcyjnie komendę do mnie.
powiem ci ze xatka nawet reaguje na komende: nie wolno jak jej kladziemy kasek przed nia i dopiero jak ja poglaskamy i powiemy dobra dobra to wtedy sobie bierze. :) jest niesamowita!! to chyba rodzinne hehe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości