UWAGA! Wyfociona Tori atakuje! Z ulubionym towarzyszem zabaw I w pracy przedwystawowej Biegamy (poodkręcane ale co tam ) I ulubione zajęcie małego potwora, czyli BIEGANIE I w towarzystwie Na koniec mój faworyt spacerowy - Blues
BOSKA!!!śliczna, mądra i wogóle a jaka wielka nie wiem - moje jakieś mniejsze się wydają całusy dla Torusi będziemy trzymać kciuki za udany debiut wystawowy!
Oj ale nas daaaawno nie było, trzeba to wszystko nadrobic Na szczęście już mamy sprawny internet i możemy wrócić do systematycznego forumowego życia Na początek parę zdjęć Torci w domku: Panna stróżująca na włościach Ostatnio miałyśmy też pierwsze spotkanie z "wielką wodą", na początku była trochę niepewnie A jak już weszła to było bardzo niepewnie Ale od tamtej pory tak jej się spodobało ze nie omija żadnej kałuży
W sobotę miałyśmy swój debiut wystawowy - i ja i ona Jestem z niej bardzo dumna, bo chociaż nie było konkurencji w szczeniakach to spisała się świetnie, pozwoliła się dotknąć, pokazać zęby - mamy WO i tym samym Best Puppy Niestety pogoda w Świdniku nie dopisała więc tylko jedno zdjęcie
Ale teraz mamy nadzieję ruszyć z wystawami pełną parą
A na koniec pies który "nigdy nie będzie leżał na kanapie"