ja jak mojego wykąpałam (u siebie w domu) to przez cały dzień sypało sie z nigo niemiłosiernie(to co nie zdołałam wyczesać) ale na następny dzień było już o wiele lepiej
Pandusia dzisiaj była w psim spa... Fotki z wizyty wstawię za momencik w temacie Pandusi. --> viewtopic.php?f=28&t=2560&p=124226#p124226 Sama ją pielęgnowałam (kąpiel, suszenie na szczotkę, obcięcie pazurków i dłuższych włosków na łapkach) z racji pracy w saloniku Niestety nie mam kursów groomera, tak więc ja tylko kąpię i przygotowuję psiaki i koty do strzyżenia.
Przy okazji zapraszam do Sklepu Zoologicznego " Saria" oraz do "Psiego Spa" w Rokietnicy - ZAPRASZAM !!!
Karola te fruwające klaki to rzeczywiście kwestia 2-3 dni - potem jest dopiero efekt niesypiący choc efektu czystościowego już na Barnabie po 3 dniach nie stwierdza sie hehhehe
Zuza już mnie poinstruowała,że najpierw Pani powinna psa wyczesać a dopiero później kąpać Ale ostatecznie 100 za te kocie łapki to niewiele.Normalnie nie mogę się napatrzyć Mamy zwarte paluszki
no to szybko Freuda na jakąś wystawę. Dziś Muflon do spa sie wybierze ale takiego domowego - łapy i uszy nadal zostaną obrzydliwie naturalnie owłosione
no te łapencje to istna rewelacja może i Beniastemu takie spa zafunduję?? wiecie co, to ja chyba coś źle robię, skoro wam po kąpieli psy jeszcze obłażą sierścią,bo u nas nie ma nic ;> a może się po prostu przyzwyczaiłam do kłaków fruwających po chałupie i żadna ilość nie robi na mnie wrażenia
Wczoraj właśnie obcinałam Junce kudły na łapach, nawet nieźle wyszło. Za to Sawci muszę na raty, ta to wczoraj wyczyniała chowała łapki pod siebie, oblizywała, a w końcu sobie poszła. Pewnie ktoś jej głupot nagadał, że ciężarnych nie wolno strzyc hi hi
bardzo proszę o dobrą radę potrzebujemy profesjonalny salon dla piesków w Warszawie bądź okolicach chcemy pójść do sprawdzonego ponieważ nasz Xafirek pierwszy raz będzie na takich zabiegach a nie chcemy aby został skrzywdzony albo nieodpowiednio potraktowany oczywiście my go do tej pory sami "praliśmy" żeby ktoś nie pomyślał że mamy strasznego brudaska
My w zeszłym tygodniu byliśmy w salonie u weta przy. Jagiellońskiej 58 na Pradze Północ. Szybka i profesjonalna obsługa. Cena jak wszędzie. Bez własnych kosmetyków 200 zł. ze swoimi tzn. szampon do bieli, do czerni i odzywka cena 100 zł.Polecam jeszcze salon w klinice Zielone Zacisze przy. ul. Wyspowej.
annanxo napisał(a):A ile dni przed wystawą powinno się iść do groomera?
zależy od sierści psa jedne wyglądają najładniej kąpane wieczorem przed wystawą, a innym służy kilka dni przerwy najlepiej sprawdzić to na własnym psie kilka tygodni przed wystawą