No to mamy gotową porodówkę Teraz wystarczy przekonać do niej ciężarówkę , wrzuciłam do środka kilka szmat pachnących nią samą i wchodzę do środka razem z Sawcią, dokładam smaczki. Na razie woli spać przy kominku
Anula !!!!!!!! PIEKNA polez sobie tam z nia nakarm fajnymi smaczkami chyba troche za wysoko rurki ,ale moze na zdjeciu tak wygloda jak zmierze to napisze jak jest u nas ale jutro bo dzis jestem juz zgon :)
dzięki, hmm zawsze można coś poprawić Mam nadzieję, że jej się spodoba kurcze i nie będzie rodzić u Janka na piętrze bo tam najchętniej sypia w nocy. Małgosia też mam wrażenie, że rurki trochę za wysoko chociaż jak Sawa leży na boku to ma je na wysokości kręgosłupa.
Przybyłam, zobaczyłam i... zakochałam się Anulka, twoje psiaczki misiaczki są psiepiękne Sawcia dostojna dama, Junka rozwala na łopatki Piękniasty duecik. Aż dech zapiera Buziolki w te piękniaste pycholki <cmok>
Pani Aniu i Sawcia już polubiła porodówkę ? Śliczne panienki . Oj. Przepraszam. Sawcia to już nie panienka Więc może... śliczna panienka i śliczna ciężaróweczka