Moderator: Halina
Mila napisał(a):Swoją drogą przykro mi, że przeze mnie polało się tyle jadu na tym forum, zupełnie nie rozumiem jak ludzie, którym chodzi chyba o to samo, którzy kochają psy, są wobec siebie tacy złośliwi i obrażają się nawzajem, bawią się w "przeciąganie liny" kto wie więcej, kto ma większe doświadczenie...
Nie byłam nigdy hodowcą i pewnie nie będę, zawsze miałam psy do kochania a nie do zarabiania( i tu proszę mnie źle nie rozumieć, wiem, że Wy również bardzo kochacie Wasze psy- tłumaczę, bo zauważyłam, że jesteście bardzo wrażliwym na swoim punkcie środowiskiem) i dlatego może trudno mi zrozumieć tą przepychankę słowną.
Powiem Wam jak ktoś z zewnątrz - wygląda to na sprzeczki konkurentów w biznesie![]()
Pozdrawiam wszystkich gorąco i jeszcze raz dziękuję za zaangażowanie.
AT napisał(a):(...)bo o co chodzi hodowcom gdy kupują psy to chyba nie wiem)
Natalia i Galwin napisał(a):Rozmowa nie na temat, czyli wzajemne obrażanie się zostało przeniesione do śmietnika. Bardzo proszę takie rozmowy przeprowadzać na pw.
dorciaj napisał(a):To forum robi sie miejscem tylko do wklejania zdjęć, pochwalenia się swoim psiakiem i kurtuazyjnych wymian uprzejmości.
Mila napisał(a):Pewnej parze urodziły się pięcioraczki.
Jak to po porodzie - do domu szczęśliwych rodziców
ciągną krewni i znajomi z gratulacjami i prezentami.
Przyszedł też zaprzyjaźniony kynolog.
Patrzy na noworodki, patrzy, podchodzi do niego
dumny ojciec:
- No co, ładne? - pyta młody tatuś.
- Ładne, ładne... O! Tego bym zostawił.
Powrót do Hodowle Berneńczyków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość