Dziekujemy wszystkim za powitanie-za kazde Chelsi dostaje buziaka albo tarmoszka za uszkiem

a teraz relacja z ostatnich dni-otoz dzisiaj pierwszy raz W MIARE spokojnie minela nam noc

tylko 3 razy wstawalysmy sie bawic a tak to grzecznie spalysmy!Za to od rana Chelsea dokazuje otro,lata po calym domu,rozrabia,szczeka na koty,ale jak one sie tylko porusza to ucieka

taki z nas bohater!!!generalnie Chelsi wymaga bardzo duzo uwagi-jak nie spi to ktos musi sie nia zajmowac bo sama bawic sie nie lubi

przyjdzie z zabawka w pysiu i prosi zeby sie z nia bawic,albo zaczepia ludzia za reke lub noge!Jedno co mi sie nie podoba ze ona nas gryzie-tak pieszczotliwie i w zabawie ale chyba wolalabym zeby sie tego oduczyla!naraze probuje odwracac jej uwage i jak podgryza mnie to zamieniam jej to na jakos zabawke do gryzienia ale nie wiem czy to cos da!
@Dario-czy po tym miesiacu razem bernus sie troszke uspokaja???bo Chelsi to narazie wyglada mi na niezlego chochlika
teraz moze kilka zdjec
na balkoniku moja piekna psiunia

spimy z koszem na smieci

zaprzyjazniamy sie z kicia

oczywiscie jak moja mamusia wpakowala Mala do mojego lozka to Chelsea byla zachwycona

ja za to mniej

a tu jak usnelismy to nic i nikt nie byl w stanie nas obudzic