Moderator: MartaD
bartekgliwice napisał(a):Nie znalazłem podobnego wątku, więc pytam. Pod koniec kwietnia zagości u mnie mały berneńczyk. Wszystko wiem, dręczy mnie tylko jedna sprawa. Czy berneńczyk jest w stanie swoimi pazurami zadrapać drewniane panele podłogowe? Czy wogóle używa swoich pazurów przy wędrowaniu po domu? Bo logicznie myśląc, wydaje mi się, że nie.
AniRysTeam napisał(a):bartekgliwice napisał(a):Nie znalazłem podobnego wątku, więc pytam. Pod koniec kwietnia zagości u mnie mały berneńczyk. Wszystko wiem, dręczy mnie tylko jedna sprawa. Czy berneńczyk jest w stanie swoimi pazurami zadrapać drewniane panele podłogowe? Czy wogóle używa swoich pazurów przy wędrowaniu po domu? Bo logicznie myśląc, wydaje mi się, że nie.
Radzę wyłożyć podłogę jakąś tanią wykładziną.
A może będziesz miał szczęście i trafisz na egzemplarz, który nic nie zniszczy, bo takie też się zdarzają
Marszal napisał(a):AniRysTeam napisał(a):bartekgliwice napisał(a):Nie znalazłem podobnego wątku, więc pytam. Pod koniec kwietnia zagości u mnie mały berneńczyk. Wszystko wiem, dręczy mnie tylko jedna sprawa. Czy berneńczyk jest w stanie swoimi pazurami zadrapać drewniane panele podłogowe? Czy wogóle używa swoich pazurów przy wędrowaniu po domu? Bo logicznie myśląc, wydaje mi się, że nie.
Radzę wyłożyć podłogę jakąś tanią wykładziną.
A może będziesz miał szczęście i trafisz na egzemplarz, który nic nie zniszczy, bo takie też się zdarzają
I ja miałam to szczęście i na taki egzemplarz trafiłamale podłóg to i tak przed zarysowaniami nie uchroni, ani przybrudzonych ścian na pewnej wysokości
Trzeba mieć tego świadomość i się z tym pogodzić
Apcik napisał(a): na spacerze 2 razy w tyg... i to mu pasuje...
Powrót do Problemy wychowawcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości