Przypominam o bernusiowym spotkanku- 7 października al.Waszyngtona pod kopcem Kościuszki godzina 11.00.Proszę o zabranie czegoś na grilla,którego planujemy zrobic na jednej z pobliskiech łąk
na poprzednim forum była krótka lista.
Madzia z Ambą i Toy
Ula z Abrą i Megi
Aniryski
Tasmanska
Wojtek z bernami(niestety nie znam imion)
Może Ewelina-nie wie na 100%
Ritka z DD-nie potwierdziła ale zawsze przychodzi no i my-gruby i chudszy
Mała informacja dla wszystkich usiłujacych dostac się do Krakowa z autostrady A4.Najprostszą drogą na Salwator( dzielnica w której znajduje się kopiec)jest po minięciu bramek autostrady kierowanie się na kraków południe(drogowskaz na Skawine i Oświęcim) a później kierowanie się na Skotniki.
Z tamtąd drogą główną ul.Bobrzyńskiego, później (cywilizacja i światła) w lewo ul.Norymberską do końca.Na skrzyżowaniu(takim małym) w prawo w ul.Tyniecką.Z niej zjechac na most.I lądujemy u stóp Kopca Kościuszki
No my się też wybieramy, ale tylko z Deby bo Dżiani ma cieczkę. Chyba, że pogoda bedzie niesprzyjająca to nie.
Będzie też brat naszej Deby; Dief i z tego co wiem Elliot Kampinoski Raj.
Miała być też Demi Moore ale nie może
My się wstawimy ok 13 (chyba, że nam coś nagle wyskoczy ) . Karolina bądz pod telefonem.
Prawdopodobnie zabierze się jeszcze z nami 6 miesięczna bernenka o imieniu Luna
Na sobotę zapowiadają ładną pogodę ( przynajmniej na programie 1TVP )....
do jutra Tam jest parking więc wstępnie umówmy się na nim a z tamtad dopiero pójdziemy sobie gdzies dalej. Na wszelki wypadek podaję komórkę-515-101-267
Nooo to my już wróciliśmy Co ja bede mówić o to fotki 1.Fanny
2.Maleństwo...nie pamiętam imienia 3.Freundzik szukający Amby 4.Też Freundzik
5.Też maleństwo
6.Sempy...
7.Amba
8.Nasza Ambra
9. Fanny
10. A tu to nie wiem kto 11. Następne Sempy 12. Tu Amba się tuli z swoją panią 13. A tu kto to też nie wiem... 14. A tu moja druga myszka Barsa
15. A tu jak maleństwo już padło...
16. A tu Lusia w ruchu 17. No i na samym koncu Maleństwo " DOBRANOC"