BOSKI!! lotnik, zadumany i za szybki za wściekły - Bomba! normalnie się rozpływam ... i pomyśleć że Niusiu tak bliziutko do Katowic przyjedzie - toż to trza osobiście zobaczyć, i własnymi rękoma Pana eN wymiziać będziemy zaciskać kciuki Buziaki dla przystojniaka
''to czym Nunuś zajmuję się od czasu do czasu, czyli wywoływanie uśmiechów'' -> Kasiu Nuśek zajmuje sie tym zawsze a nie od czasu do czasu ! Nusiu jesteś wielki w każdym sensie Kasiuuu ja chce Was wkońcu poznać Nie mamy znowu tak daleko do siebie MaM Nadzieje, ze bede mogla Was na wakacjach odwiedzic z Moim Skarbem ?
Kasia, myślę, że może w końcu uda mi się załapać na jakiś podkarpacki spacerek wakacje to bardzo dobry termin! przynajmniej dla mnie PS: on wcale taki wielki nie jest...
Kasiu, Ty z Nugatem na wystawe szybko jakąś ale to już ! Takie cudo w domu trzymać i go nie pokazywać nie łądnie No a ja ten spacerek obiecany mam i czekam czekam i doczekać sie nie moge
Nie no Kasia nas tu ładnie zaniedbuje ! Spacerek miałam obiecany już rok temu i nie widać na horyzoncie, a zdjęcia Niusława to już wogóle niewie kiedy ostatni raz widziałam