Byliśmy wczoraj na cudownej Bernomajówce.Dziękujemy wszystkim za miłe towarzystwo. Moja przyrodnia siostra Fionka Z mamunią Z siostrą Mama Kayka,siostra Alhambra i Ashantia Tata Darwin,Mama Kayah i Ashantia Z Babcią Prawie wszyscy Kochany braciszku Karmelku szkoda że Cię nie było
Nasza Ashantia kończy dzisiaj pół roczku. Czas na chwilę wspomnień Pierwsze chwile razem czyli podróż do nowego domku Trzy dni w nowym domku Walentynki Poobiednia drzemka Gry i zabawy Nasz pierwszy spacerek berneński i rodzinne zdjęcie Siostrzana miłość Zdjęcie z rodzicami i babcią Agą
Dziękujemy Wszystkim za życzenia i miłe słowa Szczególne podziękowanie dla Ciebie Agnieszko za Ashantię i pomoc na jaką zawsze mogę liczyć z Twojej strony Jeszcze zdjęcie z nową zabawką którą sama Ashantia wybrała sobie wczoraj w sklepie zoologicznym
ojoj, mieliśmy identyczną tzn Alto miał i po pięciu minutach była dziura w głowie, a po następnych pięciu w kuprze trzeba było wyrzucić bo rozrywał strasznie, ale mam nadzieje ze u was pożyje dłużej