Moderator: Aga-2
bea40 napisał(a): Pozdrawiam wszystkich i gratulację dla Pani z numerem chyba 158 w Bydgoszczy, wspaniałe podejście do psa.
asia78 napisał(a):A ja myślę, że prezentacja ma duże znaczenie. Może nie to w co jest ubrany właściciel choć w jakimś procencie też, ale zadbane futro psa, pies spokojnie dostojnie stojący, ładnie biegający jak najbardziej. To jest do wyćwiczenia.
Beata od Fionki (nr 158) ma już duże doświadczenie w wystawianiu mimo młodego wieku. Włożyła na pewno dużo pracy w przygotowanie swoich psów (socjalizacja, szkolenie, udział w wielu wystawach).
Beata i Fiona napisał(a):
... wybitnie mało obiecująca,
annasm napisał(a):A w moim wieku to już idzie powoli.
Następnym razem pożyczę agrafkę i jeszcze poszukam obcego faceta do przyklejenia numerka
bea40 napisał(a):No ale ukłony nadal dla Pani z numerkiem 158.....Jak i za wygląd wystawiającej tak i za psa....poprostu cudo
Kuchareczek napisał(a):zapasionych w sensie takich mocnej budowy? Czyli preferuje typ sportowy?
Halina napisał(a):Pis zapasiony to całkiem co innego niż pies mocnej budowy.
Anirysova napisał(a):dobry weterynarz czy sędzia dotyka psa i czuje czy jest dużo sierści czy sadła![]()
(miałam na myśli, że nie lubi tych z sadełkiem)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość