No, to ja sie juz tez przenioslam. Olga od Jarvisa Co prawda juz bez Jarvisa, ale za to z dwoma kotami i ciagle kochajaca bernenczyki i wszytskie psiska :)
ps. Nie umiem znalezc ustawien uzytkownikow, wiec nie wiem jak mam wrzucic avatar. Przeprowadzki mnie konfuduja straszliwie... Juz znalazlam :D
Wita się berneńczyk Gapcio i jego stado: troje ludzi, dwa duże psy, dwa koty brytyjskie i czarna kotka dachowa.
Pozdrawiamy wszystkich
Gapcio jest z nami od kilku dni i ledwie zdązyliśmy się zarejestrować na forum, gdy dopiero do nas dotarło, że forum sie przeprowadza Po prostu GAPY jesteśmy.
Króciutki wątek o Gapciu przewinął się na starym forum.
Super portal bardzo mi się podoba . Pozdrawiam wszystkich uzytkowników i ich własne i znajome pieski i inne zwierzatka.
Grażyna
Ps.usunęłam z naszego logo Alę , bo przez kilka miesięcy nie znzlazła czasu na wstawienie zdjęcia Coffee.
Hej
Meldujemy się że jesteśmy (Ania+LuBerki). chwilowo dostęp do netu mamy tylko okazjonalny, ale wkrótce mamy nadzieję iż to się zmieni (o ile wygramy walkę z tepsą o neostradę 0. Kasiulka masz te granaty? Bo Ty już wywalczyłaś....