Magda napisał(a):Rosną z nich mali spryciarze, nie ma to jak podkop
Jeszcze troszkę kopania i wyjdę
Na zdjęciu kiepsko widać, ale to białe to jest kość zakopana przez Sawę tuż przy kojcu maluchów a Metallica (vel Koka) z drugiej strony zrobiła podkop. Zuch dziewczyna!
no i co ja będę dużo pisać jak wszystko co chciałam zostało już napisane zostało mi tylko powtórzyć za innymi że sa piękne, cudne, śliczne, kochane, milusie, uśmiechnięte, niesamowite, (brakło mi już epitetów)
Anula! za fotorelację należy się 6 to zdjęcie na szczepienia jest rewelacyjne.Na temat maluchów już pisać nie będę bo wszystko zostało już napisane.Możecie być dumni z tak wychowanych szczonków.Piszę Wy ,bo jestem pewna,że i panowie mieli w tym swój udział.Życzę maluszkom aby mieli w przyszłości tak szczęśliwe domy jak dotychczas mają.
To prawda panowie mają ogromny wkład w odchowanie maluchów. Bez ich pełnej akceptacji i uczestnictwa nie byłoby mowy o hodowli. Dziękujemy za życzenia. Dobre, mądrze kochające rodziny mam nadzieję, będą miały. A Wy mieliście nas odwiedzić! Zakopaliscie się w tych lasach i nosa nawet nie wyściubiacie
Dziś odjeżdżają pierwsze maluchy. Nadszedł czas żeby stały się pępkiem świata swoich rodzin. Mam nadzieję, że będą żyły zdrowo, długo i szczęśliwie . METALLICA Astrolabium MATAR Astrolabium MIZAR Astrolabium MILKY WAY Astrolabium MARS Astrolabium i wspólne