prawie jak Bałtyk Faajnie jest Puchaty Krepelek - Ursia Ozik od tyłu i przodu Dwie urocze kobietki i dwaj przystojni Młodzieńcy Oziko-Ursik prace ziemne Ursy i kawałek Altka
tak jak pisałam mi obojętnie czy Rogożnik czy Dziećkowice, może niech reszta się wypowie, która lokalizacja bardziej im pasuje co do czasu myślałam bardziej o godz popołudniowej, tak 15?
Ja wolałabym bliżej tzn może Rogożnik bo niestety dalej nie damy rady KOniec roku więc czekaja mnie papiery.................papiery ................i kurde paaaaaaaaaaaaaaaaapiery
nareszcie Rogożnik troche daleko, ale mam taką chętke na wspólny spacerek, że nie ma takiego miejsca do którego byśmy nie dotarli , godzina dla mnie obojętna, pozdrawiam i już się cieszę, Mam nadzieje że ktoś jeszcze dołączy bo coś tutaj cichutko ...
Proponuję może tak pośrdku .Jeżeli pogoda będzie bernowa to jest tam pusto Ja proponuje tak pośrodku Rogożnika Co do dojazdu to zatrudnię męża - bo nie chciałabym by ktoś się zgubił .Mogę również rozeznać czy są ludziska