Moderator: Anirysova
Bernerin napisał(a):Moi rodzice maja z tej rozmnazalni 5-letniego psa (po Hondzie Gorzowska Panorama i Spartakusie Duch Wrzosowisk)
waldek-nowogard napisał(a):gibicio napisał(a):Dlaczego w spisie berna w ogóle nie ma już Witobelskiej Przystani![]()
chyba chciałeś napisać Bena ? cóż, wielbiciel berneńczyków skreślił nasze, bo widocznie dla niego są gorsze. Za to dla mnie lepsze lepsze, bo zabrane ze stodoły, widocznie w spisie prowadzonym przez tego pana mogą być tylko te szlachetnie urodzone, żałosne
dorciaj napisał(a):Myślę podobnie jak Asia. Ben pewnie coś uzupełnia. Hodowli mojego psiaka też nie ma teraz w spisie.
gibicio napisał(a):Co do pytania, czy reproduktor jest własnością hodowli - tak, w internecie można spotkać usługi krycia Amigo z Bajkowej Doliny, obecnie są po nim szczeniaki w kilku hodowlach.
waldek-nowogard napisał(a):cóż, wielbiciel berneńczyków skreślił nasze, bo widocznie dla niego są gorsze. Za to dla mnie lepsze lepsze, bo zabrane ze stodoły, widocznie w spisie prowadzonym przez tego pana mogą być tylko te szlachetnie urodzone, żałosne
Gocha napisał(a):Pan Jurek do spisu dopisywał na podstawie katalogów wystawowych i na prośbę właściciela z tego, co mi wiadomo . Czyli jeśli ktoś psa nie wystawiał i nie pisał do pana Jurka z skąd ma się znaleźć w spisie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości