Moderator: Apcik
P.P. napisał(a):Apcik napisał(a):wow
Turul mieszka z Wami
Asia dlaczego się dziwisz ?
P.P. napisał(a):Turul w kwietniu skończył 8 lat ,mieszka z nami półtora roku ,do niedawna na spacery musiał wychodzić sam ,ponieważ nie tolerował obecności innych psów był agresywny i rozpoczynał awantury,dopiero nasze dwie berneńskie panienki zmieniły jego charakter i teraz razem chodzą na spacery.
P.P. napisał(a):do niedawna na spacery musiał wychodzić sam ,ponieważ nie tolerował obecności innych psów był agresywny i rozpoczynał awantury,dopiero nasze dwie berneńskie panienki zmieniły jego charakter i teraz razem chodzą na spacery.
AT napisał(a):aha czyli jak obetnę Mufiastej kudły to przez rok jej będą odrastać?
AT napisał(a): No i jak widać panienki zawsze mają dobry wpływ na zachowanie panów![]()
maat napisał(a):Każdy kto trafi pod Przemkowy dach,może prędzej czy póżniej powiększyć swą objętość, napuszyć się i złagodnieć![]()
![]()
Apcik napisał(a):przepraszam nie wiedziałamstad moje głupie pytanie....
Hekate napisał(a):Gdzie diabeł nie może tam babe pośle
Agama napisał(a)::mrgreen: przemku pięknie wygląda ,ale zdjęć to coś mało
alicja napisał(a):Przemku i trzymamy za słowo![]()
![]()
co do tej poprawy
![]()
alicja napisał(a):Przemku gdzie na boga schowałes przemkową sforęczy mamy tłumnie do Ciebie wpasc i wyciągnąc ją na światło dzienne coby ludzkie oko pocieszyc
![]()
![]()
.Ja jestem straszny leń co do podróżowania ale nie prowokuj bo rusze tyłek i przyjade z aparatem
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości