Dziękuje, kochane z nich łobuzy i mam nadzieję że będą wiecznie młode dzięki tym błotnym kąpielom... i ja też bo jak się chłopaki otrzepują to i ja mam darmową kurację
Wyprawa fantastyczna! Jest trochę zameczków w Polsce do zwiedzenia I o zdjęcia azjatyckiej panienki ładnie proszę bardzo mi się ta Wasza dziewczynka podoba
Bardzo proszę, dziewczynka podbija serce każdej osoby która u nas gości, zwłaszcza jak usiądzie przed Tobą, popatrzy głęboko w oczy i trąci łapą do głaskania (nawet po białych spodniach - nie można się na nią gniewać)
Wybitnie stróżująca
Ale jak się już wprawi w ruch...to trudno zatrzymać
dzięki - piękna dziewczynka, bosko wygląda - bardzo ładną ma sylwetkę (znaczy nie wiem czy taka jest preferowana w ,,azjatyckim" świecie ale ja jestem pod wrażeniem) od razu widać, że może się rozpędzić Co do zdjęcia ,,wybitnie stróżująca" to klient mojego Męża ma azjatę, który z takiej niepozornej pozycji i choć był dosyć oddalony od płotu w ułamku sekundy pojawił się przy ogrodzeniu jak tylko pewien pijaczek włożył rękę za płot... całe szczęście ręka tylko uszkodzona została na miejscu A wydawało się, że śpi...