Moderator: Anirysova
Charlie napisał(a):mój Preslay właśnie przechodzi młodzieńcze zapalenie napletkaByłem wczoraj u weta i chciałem skonsultować metodę i środek leczenia.
Pani Ania zrobiła prezentację - wzięła butelkę wody utlenioniej, następnie lekko odsunęła napletek dostawiają końcówkę do siusiaka. Napletek puściła i wpompowała wodę utlenioną przytrzymując jego końcówke na dzióbku butelki. Następnie potrzymała trochę i napletek puściła wyciskając wodę ruchem posuwisto zwrotnym. Spieniona woda utleniona wydostała się w dużej ilości. Kazała mnie to robic codziennie i za 10 dni na kontrolę mam sie zjawić.
Piszecie o innych środkach niż woda utleniona aczkolwiek metoda jest mocno podobna.
P.S. nie wiedziałem, że z siusiakiem można takie rzeczy wyprawiać
Maryś_i_Pako napisał(a):Charlie napisał(a):mój Preslay właśnie przechodzi młodzieńcze zapalenie napletkaByłem wczoraj u weta i chciałem skonsultować metodę i środek leczenia.
Pani Ania zrobiła prezentację - wzięła butelkę wody utlenioniej, następnie lekko odsunęła napletek dostawiają końcówkę do siusiaka. Napletek puściła i wpompowała wodę utlenioną przytrzymując jego końcówke na dzióbku butelki. Następnie potrzymała trochę i napletek puściła wyciskając wodę ruchem posuwisto zwrotnym. Spieniona woda utleniona wydostała się w dużej ilości. Kazała mnie to robic codziennie i za 10 dni na kontrolę mam sie zjawić.
Piszecie o innych środkach niż woda utleniona aczkolwiek metoda jest mocno podobna.
P.S. nie wiedziałem, że z siusiakiem można takie rzeczy wyprawiać
musiałam robić to samo,ale moja wet mówiła,żeby pod żadnym pozorem nie brać wody utlenionej - bo go będzie szczypało -tylko manganian potasu
Charlie napisał(a):3 razy już tą wodą utlenioną, roztwór 3%, płukałem siusiora Presley-owi i szczerze powiem nie piszczał.
Natomiast jestem zaciekawiony jak pobrać mocz psa do badania![]()
![]()
Oświećcie mnieplease
Powrót do - Choroby układu płciowego i narządów rozrodczych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości