przecież to jest Ramzes,którego właściciele udzielali się na forum

viewtopic.php?f=28&t=2196&st=0&sk=t&sd=a&start=90
Moderator: Anirysova
Drixon napisał(a):wszystko wskazuje na to że to Ramzes- ehh tak krzywdzić psa i rasę
AT napisał(a):to ja się powtórzę z innego postu:
mi już ręce opadają - część osób na tym forum poświęca swój czas, pieniądze i energię na znalezienie domu berneńczykom (a właściwie w większości psom w typie berna, bo bez rodowodów), których nikt nie chce a część namnaża kolejne nieszczęścia po prostu ze zwykłej głupoty jak dla mnie... i tylko psów szkoda
kruszon napisał(a):Oprócz tego nadal nie mogę zrozumieć jak np. Allegro może godzić się że ktoś wystawia "berneńskiego psa pasterskiego bez rodowodu" - przecież to tak jakby sprzedawał "podróbkę" :evil
Rayla napisał(a):http://www.morusek.pl/ogloszenie/3867/Bernenski-Pies-Pasterski/ niedaleko Rzeszowa...
Hekate napisał(a):Allegro wydaje się że jak ma podział gdzie trzeba zaznaczyć czy pies jest z rodowodem czy bez i uważają sprawę za załatwioną. Poza tym mają z tego kasę![]()
Na forum grzybiarzy był dym , ponieważ jeden użytkownik znalazł na allegro produkt nie dość że nieskuteczny i naciągający ludzi na kasę, to jeszcze reklamował je zdjęciami ukradzionymi z jego stronki, zresztą z innych stronek reszta była wzięta bez zgody autora też. Po interwencji Allegro nic sobie nie robił, a koleś oszust ma nawet tytuł Super Sprzedawcy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości