Oto kilka nowych zdjęc Jasia .Niestety umieszczenie obrazków mi nie wychodzi , siedze i męcze się tu juz chyba dwie godziny , najwyrazniej ta czynnosc przerasta moje możliwości(((
Jestem cichą wielbicielką pięknego Janosika Pozwoliłam sobie poprawić te zdjęcia,żeby było dobrze widać jego urok i wdzięk mam nadzieję,że nie bedziesz mi tego miała za złe
Ewuniu bardzo Ci dziękujemy za pomoc, no i oczywiscie za to ,ze jestes wielbicielką Jasia.Napisz mi proszę jak ty wstawiłas te zdjecia bo zyc mi to nie daje .Robiłam w/g wskazan w pomocy i widzisz co mi wychodziło)))Pozdrawiam
Beatko,pod zdjęciem na fotosiku masz zielonym kolorem napisane "pobierz pozostałe kody"-klikasz to i potem kopiujesz i wstawiasz na forum link pod tytułem "zdjęcie 500px na forum" i to tyle.Powodzenia A Jasiu jest naprawdę piękny
Ostatnio edytowano 2009-08-05, 14:15 przez EwaM, łącznie edytowano 1 raz
Dzisiaj Jasiu był na spacerku z Argonem .Bardzo miłe spotkanie.Argon jest przecudowny a ja nie moglam sie nagadać o naszych appezellerkach z jego właścicielami , ktorych raz jeszcze pozdrawiam
Dziekujemy za super spacerek!! Dopiero dojechalismy do domu, a juz zdjecia sa na stronie Jescze raz dzieki za spacerek i za fajna "appenzellerska" rozmowe! 5tka od Argonka dla kumpla Jaska PS: Do zobaczenia w niedziele na wystawie!
Chlopaki potrzebowali chyba więcej czasu na lepsze poznanie się .Argonek jest wykastrowany i Jasiu reagowal na niego jak na sunie nie był agresywny( czego się obawiałam ) No ale Argonek dobrze wiedział ze to facet i nie dał sobie w kasze dmuchac , Janek trochę zgłupiał))))) Droga powrotna juz była całkiem ok , szli sobie koło siebie spokojni , jasiu tylko od czasu do czasu próbował obwąchac Argonka pod ogonkiem. Argonek jest bardzo ładnym psem i mogłabym wymiziac go dowoli , nie okazywał swojej nieufnosci w stosunku do mnie
Dzisiaj byłam na wystawie, żeby sobie owczarki zobaczyć. Argon był cały czas bardzo spokojny, to chyba jest cecha appenzellera Ze na swoim terenie jest szczekliwy, a na wystawie grzeczny jak aniołek Do zobaczenia jutro na wystawie 5tka dla Jasia od Argonka PS:Zdjęcia dzisiaj lub jutro wstawię!