Kilka fotek z serii Astrolabium na urlopie Najpierw byliśmy w naszych ukochanych Borach Tucholskich tam dziewczyny mają luzik, kilometrowe wielogodzinne spacerki noga za nogą kąpiele ile dusza zapragnie, Junka poławia rybki Sawusia poluje na rzutki obie lubią polegiwać na łączkach a Junka namolnie włazić na pomosty mina typu blondynka na urlopie Po dwóch tygodniach przemieściliśmy się nad morze landuś zamyślony landuś stróżujący inaczej a Sawusia pilnująca interesu za dwie
Ostatnio edytowano 2009-08-29, 21:46 przez anula, łącznie edytowano 1 raz
Aniu dziewczynki śliczne!! Jak Sawcia pięknie pływa !!! Chyba podeślę do niej Bastka na nauki Woda faktycznie przezroczysta, gdzie takie czyste jeziorko znaleźliście?? Pozdrawiamy Was serdecznie!!!
W Borach Tucholskich jest sporo takich jezior. Ukryte wśród lasów, nie sąsiadujące z polami uprawnymi i jakimiś przedsiębiorstwami przemysłowymi. Na zdjęciach jest jezioro Wygonin. Sawa rzeczywiście bije na głowę wiele pływających psów, w tym Junkę. Ona uwielbia wodę w każdej postaci i jest niezmordowana.
To fakt, jak dotąd są jak siostry. Wczoraj zabierałam na spacerek z Yokim tylko Junonę, bo Sawa ma cieczkę. Junka zanim wskoczyła do auta, dwa razy wracała do domu żeby sprawdzić czy Sawa za nią idzie. Zżyły się bardzo.
Boże, nie wiem czy już to kiedyś pisałam,ale Sawa ma identyczną głowę,umaszczenie i wyraz pyska co Afera!!! Poza tym "zięcia" mamy tego samego. Dzięki temu wszystkiemu jest mi coraz bliższa