Jasiu szybciej chodź do domu kolacja czeka

no zobacz Bianka stół jest pusty

Zgadnijcie kto jest kto

Nie ma to jak poleżeć na zimnych kafelkach

Moderator: Apcik
Busola napisał(a):na Jaśkowej Polanie Bianusia na pewno szczęśliwa będzie![]()
EwaM napisał(a):Busola napisał(a):na Jaśkowej Polanie Bianusia na pewno szczęśliwa będzie![]()
Szczęśliwa będzie na pewno,a Dino będzie miał mamę obok siebie...ale po przeczytaniu informacji o niej na stronie hodowli,której jest prekursorką, naprawdę trudno uwierzyć,że mogła zmienić miejsce pobytu...tyle ciepłych słów tam napisano...
Busola napisał(a):nooo, bo ja żem cynk dostała pozaforumowy i już sie doczekać wieści z pierwszej ręki nie mogłam![]()
![]()
na Jaśkowej Polanie Bianusia na pewno szczęśliwa będzie![]()
Pozdrawiamy
Roma napisał(a):Przedstawiam Wam mojego nowego kumpla o imieniu Jery,fajny maluch ale dlaczego próbuje udawać berna tego na prawdę nie wiemStrasznie plącze się nam pod nogami,musimy uważać coby go nie nadepnąć
![]()
Ta Pani na pierwszym planie to moja mama Bianka
No i czego on tak łazi za moją mamą?
pepsi napisał(a):
Jako właścicielka Gerego witam w imieniu swoim i małego cavisia, któremu po pobycie u Romy wydaje się, że jest bernem
Marlena Dittrich napisał(a):Oj coz za wiesciBianka zostala ze swoim synem na Jaskowej Polanie?? A jak tam Dinus zadowolony z towarzystwa mamusi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości