Za nami kolejny weekend i wreszcie udało się zrobić jakieś zdjęcia
Jak co tydzień w drodze do szkoły...
a w szkole jak to w szkole - przede wszystkim kumple
a po szkole byliśmy na Polach Mokotowskich zobaczyć zawody dog frisbee, a że bordery i inne torpedy są za szybkie na nasz aparat, więc mamy tylko kolejne zdjęcia Kruszona...
Hekate napisał(a):rośnie, rośnie, jak na drożdżach ile już waży? ślicznota
Z tym ważeniem to jest problem bo u weta dawno waga przestała się nadawać - waży tylko do 20 kg Najlepiej wagę mierzy się noszeniem po schodach - po woli zaczyna przekraczać barierę dostępną dla Pani (Pan jeszcze daje radę )
Młody piękny hihi- mój maż ogląda tę galerie i mówi do mnie - Małgosiu a z jakiego okresu jest to twoje zdjęcie hahahahahahah i który to pies? http://img44.imageshack.us/img44/1379/kruszon04.jpg nie powiem tez zatrzymałam na nim dłużej wzrok
Dziś był wyjątkowo pracowity dzień, bo chociaż mieliśmy wolne w psim przedszkolu, to byliśmy na klubówce w Wawie Niestety zdjęć nie mamy żadnych bo tyle było fajnych ludzi i zwierzaków że zapomnieliśmy zrobić...
Generalnie wystawa fajna... Oczywiście się nie wystawialiśmy, bo Kruszon za mały, ale po takiej dawce emocji, zabaw z innymi psami i mizianiu (jednym to nawet namiot zdemolowaliśmy ) pies wygląda tak:
...strasznie męczące te wystawy a co będzie jak jeszcze trzeba się będzie "wystawiać"
Kasieńka napisał(a):Ale padnięty Widać, że zabawa była przednia :)
I to na tyle że na wieczornym spacerze z wrażenia zapomniał zrobić qpę , o czym przypomniał sobie dziś o 4.30 rano , nikogo o tym nie informując, co pociągnęło za sobą konieczność mycia podłóg w kuchni i przedpokoju...
Cześć Kruszonku ,pozdrowienia od Agatki małej blondyneczki . Bardzo jej do serca przypadłes bo "tki spokojny i mały". Nasz Benji to huragan ,mamy zamiar go zabrać do Nowego Dworu w ramach socjalizacji to może się spotkamy