Tomek i Dżoja napisał(a):Niby czemu. Brakuje mi tylko dobrych układów. Ale w przyszłości jak pisałem zobaczę kto ma najlepsze wzięcie i będę się starał wejść w te układy. Zawsze komuś jak już pójdą psy to ma telefony jeszcze i wtedy jak już nikt inny by też nie miał to do mnie by odsyłali.
Otóż Tomku jesteś w wielkim błędzie. Brakuje Ci wielu rzeczy a zwłaszcza wiedzy na temat hodowli i psów - o czym można się przekonać czytając wątki z Twoim udziałem na tym forum. Rozmnożyłeś swoją przeciętną sukę z dosyć popularnym repro w Polsce i spodziewałeś się czego? kolejki chętnych na szczeniaki za nie wiadomo jakie sumy? Zrozum też, że nawet gdybyś miał nie wiem jakie znajomości to Dżoja championatu by nie zrobiła bo po prostu nie jest wystarczająco ładna (przynajmniej nie w Polsce - nie wiem może w Azerbejdżanie by Wam się poszczęściło

).
Tak jak sam napisałeś, żeby móc dyktować ceny za swoje szczeniaki trzeba najpierw
zainwestować w swoją wiedzę przede wszystkim i w psy które się posiada i którymi się kryje.
I wiedz, że nie tylko hodowcy polecają inne hodowle - mi kilka razy też się zdarzyło komuś polecić hodowlę, jednak Ciebie nigdy nie poleciłabym nikomu - jak zrobisz namysł krytyczny nad swoimi wypowiedziami to może sam zrozumiesz dlaczego. Sama nie kupiłabym od Ciebie nawet dżdżownicy.