Tomek i Dżoja napisał(a):Za nic macie dobro. Oby was w piekle rozliczyli.
Wypraszam sobie. Żebyś nie napisał o jedno słowo za dużo, to lepiej dalsze dawki "hodowlanych mądrości" zachowaj dla siebie.
Moderator: Halina
Tomek i Dżoja napisał(a):Za nic macie dobro. Oby was w piekle rozliczyli.
Tomek i Dżoja napisał(a): Ja wiem komu sprzedawałem i tylko jeden piesek będzie reproduktorem.
Bernois. napisał(a):Tomek i Dżoja napisał(a):Ci co by mnie nie polecali są z mafii.
A mnie właśnie trzeba polecać ale durni o tym nie wiedzą.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
( miałam tu nie pisać, ale nie umiałam się powstrzymać.nie wiem czy się śmiać, cyz płakać, ale moge pana zapewnić- ja na pewno nigdy nie polecę pana hodowli. też zostanę zaliczona do 'mafii'
? )
Tomek i Dżoja napisał(a):Tak jest. Ci co by mnie nie polecali są z układu. Dla takich ludzi jak wy liczy się zysk i nie chcecie konkurencji. Za nic macie dobro. Oby was w piekle rozliczyli.
Ja wiem komu sprzedawałem i tylko jeden piesek będzie reproduktorem.
Tomek i Dżoja napisał(a):Ja wiem komu sprzedawałem i tylko jeden piesek będzie reproduktorem.
Tomek i Dżoja napisał(a):I Nie mam wyrobionej marki ale nic innego nie można mi zarzucić.
Tomek i Dżoja napisał(a):I tak tylko raz miałem zamiar mieć teraz młode jak było już wiadome na początku.
Tomek i Dżoja napisał(a):Ja wiem który będzie zdobywał medale na wystawach.
Tomek i Dżoja napisał(a):I mam nadzieję, że ktoś nowy to przeczyta i uwierzy w prawdę jaką piszę.
Tomek i Dżoja napisał(a):... To samo jest ze mną. Nie mam wyrobionej marki ale nic innego nie można mi zarzucić.
Brożkin napisał(a):
Zagłosujecie na mnie? Proszę!
Tess napisał(a):Bo tworzymy społeczność w całej Polsce, wspieramy się ( mimo, że bywają tak ostre dyskusje, że wióry lecą " - w obliczu dobra psów wszystkie animozje schodzą na drugi plan.
Powrót do Hodowle Berneńczyków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości