Ale błagam,nie pisz więcej bo zamiast robi sobie markę wstawiasz sobie łatkę, a szkoda

Cholerka,tyle ciekawych rzeczy a ja w szpitalu.Błagam,do poniedziałku,kiedy wróce na stałe nie zamykajcie

Moderator: Halina
Tomek i Dżoja napisał(a):Wiadomo ze jak ktos jest z ukladu to moze gownem karmic psy a i tak bedzie mial wziecie bo ma dobre papiery. Nowi zawsze sa na szarym koncu dlatego nie oplaca im sie dawac im to co najlepsze bo nikt tego nie doceni.
Tomek i Dżoja napisał(a): A jezeli mialbym sprzedawac do polskich hodowli za ponad 2500 to wole do normalnych ludzi taniej.
Tomek i Dżoja napisał(a):Zreszta nie podobaja mi sie te ktore sie podobaja sedziom z ta dluga sierscia. Ale z trzech wystaw mam jedna bardzo pozytywna opinie (na miedzynarodowej)
Tomek i Dżoja napisał(a):Za rok wystartuje (juz nie zeby zaliczyc do hodowli) i wtedy bedzie wiadomo czy jestem na szarym koncu.
Tomek i Dżoja napisał(a):A jeszcze zobaczymy jak sie na wystawach spisza te ktore beda wystawiane. Wtedy zobaczymy czy moja wystawa jest taka zla. Jeszcze beda prosby abym jeszcze mial.
dorciaj napisał(a):EDIT: A tak mi jeszcze przyszło do głowy czy aby Tomek spacerku berneńskiego nie potraktował jako pierwszy krok do wchodzenia w "układy"
Powrót do Hodowle Berneńczyków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości