Australijczyk (

Moderator: Aga-2
ScorpionDH napisał(a):Czy możecie powiedzieć coś o sędzi Aleksandrze Świsulskiej?
Beatinka napisał(a):ScorpionDH napisał(a):Czy możecie powiedzieć coś o sędzi Aleksandrze Świsulskiej?
oo a gdzie będzie teraz sędziować?
my mamy negatywne wspomnienia co do jej osoby, może to dlatego, że dopiero to była nasza 2. wystawa i zarówno Tekisia jak i ja byłyśmy zestresowane. Nie podobało jej sie, że pies dyszy i nie może przez to należycie sprawdzić zębów, kazała mu wpychać język do pyska i w ogóle jakieś cyrki. Po linii prostej musieliśmy biegać pare razy, bo nie była w stanie zobaczyć pracy tylnych łap. Do tego była dosyć niemiła.
anula napisał(a):nas sędziował w Lidzbarku, ale nie zrobił na mnie wrażenia wiedzącego dużo o rasie, jakiś rozkojarzony taki ...
asia78 napisał(a): A jak traktuje psy? (Andrzej Szutkiewicz) ma podejście? czy rzuca się nachalnie do obmacywania?
AniRysTeam napisał(a):anula napisał(a):a co powiecie o Pani Liliannie Bachurzewskiej - jeszcze nie mieliśmy przyjemności ? jej poznać
Konkretna kobieta, nawet mi się podoba
inbloom napisał(a):to jest nic. w sierpniu w Radomiu sędziował nas bodajże Andreas Polgar. generalnie sympatyczny starszy Pan. oprócz tego, że spora część psów się go ewidentnie bała to Pan praktycznie nie był zainteresowany tym co się dzieje na ringu. psy biegały a Pan sobie ucinał urocze pogawędki z tłumaczką, kompletnie nie patrząc na ruch psów. ale maxymalnie rozwalił mnie gdy przy ocenie suk w klasie (chyba) otwartej zostawił na ringu 4 suki, podszedł do nich i zaczął klaskać ewidentnie z nastawieniem, że jak któraś się wystraszy to odrzuci i już ma pierwszą trójke. dla mnie sędzia porażka, więcej się u niego nie pojawię.
Powrót do Sędziowie kynologiczni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość