JA TEŻ CHCĘ!!!!

Jeżeli dopiero dołączyliście do grona Użytkowników naszego Forum zapraszamy do krótkiej autoprezentacji.

Moderatorzy: saganka2, Barbel

JA TEŻ CHCĘ!!!!

Postprzez szelzi » 2009-09-21, 13:48

Witam! jeszcze nie potrafię tu się poruszać ale dam radę :-) W przyszłym roku chcemy powiększyć rodzinkę naszą o DSPS - tylko muszę kasy nazbierać ;-) Możecie mi powiedzieć orientacyjnie cenę tego cudownego psa. Proszę! Nie chcę z nim jeździć na wystawy więc nie musi być ten najdroższy. Poprostu mnie nie stać, a w psu zakochałam się na zabój - wraz z moimi domownikami - POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!! PIĘKNE MACIE TE PSIACZKI i takie KOCHANE :-D
szelzi

Ostrzeżeń: 0
psy: DSPP - Carmen Czandoria

Re: JA TEŻ CHCĘ!!!!

Postprzez kerovynn » 2009-09-21, 16:07

Witaj - z tego co mi wiadomo to niewystawowy ok 2000 zł - choć może inni wiedzą lepiej. Ostatnio widziałam chyba na allegro za 1500.
I przygotuj się od razu na minimum 200 zł/mies na utrzymanie tego psa.
DSPP są cudne to fakt - ale wymagają dobrej karmy, opieki weterynaryjnej (szczepienia, preparaty na kleszcze, profilaktyczne badania krwi i moczu) i codziennej nauki - łagodnej i konsekwentnej. No i przede wszystkim obecności w pobliżu właściciela :lol:
kerovynn

psy: DSPP Ester Czandoria Ogar Pl Nokturn Olfactus

Postprzez szelzi » 2009-09-21, 16:25

Dziękuję kerovynn, z utrzymania miesięcznego zdajemy sobie sprawę, jak już trafi piesiu do nas, to będzie przez nas kochany i napewno będziemy o niego dbać- z tym nie ma wątpliwości.
szelzi

psy: DSPP - Carmen Czandoria

Postprzez Hekate » 2009-09-21, 22:44

witamy i my, mam nadzieje że szybko znajdziesz swoje wymarzone cudo ;-)
Hekate

Powrót do Przedstawiamy się!