Pytanko- ile trzeba zapłacić za 3-cio majową krajówkę przy zapłaconej klubówce? 50 czy 60? Mi w związku powiedzieli , że 60 a tu gdzieś czytałam zgoła odmienne informacje
Na znaczki zrzucamy się wg.własnego uznania.Chcielibyśmy zapewnić znaczki wszystkim wystawcom i tym nie wystawiającym ,którzy się dorzucą.Nie mamy możliwości dotrzeć do wszystkich,chociaż będziemy próbowac.Możemy zrzucać się do ok.20 kwietnia,będziemy wtedy wiedzieli czy dysponujemy całą kwotą czy trzeba coś dołożyć.W każdym razie cena 1 znaczka (już zamówione) to 8 zł
Jeżeli natomiast coś zostanie to dołożymy do pamiątki dla sędziego(tylko nie mam narazie pomysłu jakiej).Z wszystkiego na pewno się rozliczymy a listę sponsorów podamy w katalogu.
Mamy już pierwsze zgłoszenia,dziękujemy. .
Duch Wrzosowisk napisał(a):wystawcom i tym nie wystawiającym
Właśnie chciałam o to zapytać.
Nas nie będzie w Bydgoszczy.
Ale jeśli pogoda będzie ładna to chętnie przyjadę obejrzeć i pokibicować Berneńczykom, i wtedy chętnie wezmę udział w spotkaniu z Sędzią.
Ale znaczki na pamiatkę bardzo chciałabym mieć.
Więc jeśli można to proszę mnie dopisać - 2 szt.
Właśnie zamówiłam pokój dla nas i dla Marty z Bubu. Pani powiedziała, że domków już nie ma, ale pokoi 2-osobowych zostało jeszcze wiele, także spokojnie można nadal rezerwować.
Poniewaz moi rodzice czesto sprezentowuja rozne typowo polskie rzeczy zagranice, to moge potwierdzic, ze wodki w reprezentacyjnym opakowaniu (Chopin, Debowa w debowym stojaku, Zubrowka z trawa w butelce itp.), miod pitny i bizuteria bursztynowa to szlagiery, ktore witane sa zawsze z radoscia i nikomu sie nie nudza.
Skora owcza tez jest niezla, ale do Anglii to chyba bedzie musiala przejsc kwarantanne