daria napisał(a):![]()
![]()
kulfony czy nie to i tak Aniu kupimy
Nie kupicie bo nie zrobię

Moderator: Milla
daria napisał(a):![]()
![]()
kulfony czy nie to i tak Aniu kupimy
Roma napisał(a):czy ja mogę już wpłacić do skarpety ,czy powinnam poczekać na zakończenie licytacji do 18 października?.bo może ktoś mnie przelicytuje?
kerovynn napisał(a):A ja z podziwem patrzę na te równiutkie ściegi i precyzyjną robotę. Chylę czoła - moje skarpety robione na drutach to istne kulfony![]()
kerovynn napisał(a):82![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jezusie, to ja plackiem padam u stóp Twojej mamy. Serio. Jak ja podziwiam takie "babcie" którym jeszcze się chce, które się starają być użyteczne. Wielki szacunek!!!!
anula napisał(a):kupujemy za 15 zł te z rozmiarem 27 cm, poproszę o nr konta
anula napisał(a):kupujemy za 15 zł te z rozmiarem 27 cm, poproszę o nr konta
Guard napisał(a): na zamówienie MB i Magdy, mama jeszcze coś dzierga (chyba rozmiar 23 cm).
Roma napisał(a):Wiem,że to bezczelność z mojej strony,ale może kupimy wełnę ze "skarpety" a Twoja kochana mama jeżeli będzie miała ochotę to porobi nam trochę skarpetek do skarpety
![]()
Gocha napisał(a):Czy zostały jeszcze skarpety do licytacji ? bo jakoś nie widzę
Guard napisał(a):Gocha napisał(a):Czy zostały jeszcze skarpety do licytacji ? bo jakoś nie widzę
Tak, pozostały jeszcze dwie pary - nr II i nr VI. Proszę zobaczyć na pierwszej stronie są zrobione zdjęcia i wpisane rozmiary.
Zapraszamy do licytacji!
Gocha napisał(a):Guard napisał(a):Gocha napisał(a):Czy zostały jeszcze skarpety do licytacji ? bo jakoś nie widzę
Tak, pozostały jeszcze dwie pary - nr II i nr VI. Proszę zobaczyć na pierwszej stronie są zrobione zdjęcia i wpisane rozmiary.
Zapraszamy do licytacji!
To ja poproszę nr VI zapłacę 20 zł
poproszę nr konta na które mam wpłacić kaskę
Powrót do Archiwum Bazarki 2009
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości