to my raczej nie bo w maju zamierzam pisać jeszcze raz maturkę, tzn, chcę pisać chemię dodatkowo bo w zeszłym bo w tym pisałam wos i biologie:) trudno:)
To poproszę o propozycję terminu ,Justyna dzięki za chęć pomocy co dwie głowy to nie jedna Dorcia dzieci -obecność raczej obowiązkowa,będzie dzieciaków sporo więc psy pasterskie będą paść w/w osobniki a dorośli oddadzą się konwersacji i degustacji.Wszystkich chętnych dorzucam do listy
Nie ma sprawy, mieszkam ok 40 km od zalewu w Sulejowie więc jakby trzeba było podjechać coś załatwić to nie ma sprawy. Ważne aby ustalić termin, który będzie większości pasował Bardzo się cieszę takie wspólne spotkanie
to ja Daria pisze jako gość bo wszystkie moje hasła trafił szlag i nie moge sie zalogować bardzo się cieszę że jest zainteresowanie zlotem forumków jak tylko będzie to możliwe wciągam was wszystkich na listę
Czekam na propozycje terminu,tak aby pasowało,może pierwszy lub drugi weekend majowy 1i 2 maja lub 8 i 9 maja,czekam na inne propozycje,przemyślcie jaki termin Wam odpowiada