haha! Nugat jestes piekny! I mam wrazenie, ze ciagle rosniesz Jesli pojawi sie tu jeszcze wiecej zdjec, to jestem gotowa przy okazji wizyty w Rzeszowie sie do Was napatoczyć
ale Niusiu piękny chłop.I jaki już stary Jak ten czas leci....
Ale jak widze pod sufitem ma bardziej zielono niż kolor traw na łąkach.freud zreszta też,a za 2 mc 2 lata kończy
dzieki Souvenir - twoja Sky tez jest bardzo ładną suńką!
a tutaj dla porównania Nugat z klubówki w Wawie w wieku 7 miesiecy
fotka zrobiona przez Madzie od Bastka
Kasia, zdjęcie "prawie jak Bieszczady" bombowe Nugat naprawdę od klubówki bardzo urósł i zmężniał SUPER jest! A wracając do Katowic - faktycznie tylko cześć zdążyłyśmy sobie powiedzieć musimi to kiedyś nadrobić
Kasiu, piękne zdjecia. Nugat to już dostojny pan. Bardzo ładnie wyrósł, ma coś takiego ujmującego w mince.. Tak jakby chciał powiedzieć "kochajcie mnie wszyscy, taki ja słodki jestem..." Prosze wygłaszcz go ode mnie.
Natalia, Nugatowi do dostojnosci jeszcze baaaardzo daleko to chyba bedzie wieczne dziecko a co do kochania, to zawsze jest pierwszy do głaskania i miziania, nie zaleznie czy to "swoje" rece czy "obce"
a tu moje małe 2,5 miesieczne prawdopodobnie dziecie, jeszcze z normalną pupą normalnej wielkosci- czyt. mieszczacej sie na kolanach, i niewidzace swiata poza pańcią, a teraz? eeeh...
znalazlam to zdjecie przez przypadek, a szukałam miesiac