nasze odespaly w samochodzie a w domu zaczely szalec :) taaak ci co nie byli moga zalowac:) aaa berry dal pare fotek na swoj profil na naszej klasie :)
nasze maleństwo odsypia wczorajsze zabawy - wychodzi na dwór kiedy musi i jak wraca pada i zasypia. i jeszcze kilka naszych fotek: "cześć mała, jak Ci na imię" wszyscy na prawo patrz i jeszcze zdjęcie, które mnie podoba się najbardziej - te spojrzenia mówią wszystko
ojjj właśnie zdałam sobie sprawę, że u nas sytuacja się powtarza:D tato ma siedemnastego urodziny!! 40!! ale wybieracie w maju mamy urodziny teraz taty ale postaramy się jakoś poukładać:) a gdzie się spotykamy?? ale może coś gdzie będzie woda i będzie można posiedzieć??
Chciałam powiedzieć że tym razem termin pasuje mi wręcz idealnie. Z Gafcią bardzo chętnie się spotkamy. Mamy dość duże auto więc możnaby na tylnym siedzeniu zmieścić dwa psy. Gdyby więc ktoś miał problemy z transportem to może skorzystać z naszego transportu.
Rzuciłam hasło spotkanie z terminem 17-18.10 bo nie ma w ten weekend na zamku w Grodźcu żadnej zaplanowanej imprezy. Do kasztelana zamku w każdym momencie mogę zadzwonić, jeżeli inne miejsce się nie znajdzie. Może ktoś zna fajne miejsce gdzie nasze kruszyny mogłyby swobodnie poganiać. Czekam na propozycje.
ja bym była za tym miejscem, ze zdjęć wynika że ładnie tam. No i jest gdzie się spotkać na wypadek deszczu, w końcu to już połowa października. I mam jeszcze pytanie- kto byłby obecny?