Wielkie dzięki wszystkim, uczuję się spokojniejsza:)
Nie wszystko napisałam, bo Lenka w stosunku do ludzi jest bardzo ufna, do każdej osoby podbiega z radością machając radośnie ogonkiem

Na dziecięce głosy, czy tow domu, czy na spacerze reaguje, nasłuchuje i obserwuje, chyba sprawdza czy to jej domownicy (mam dwóch 10-letnich synów

)
Jak już wspominałam to nasz pierwszy psiaczek (wcześniej tylko kotkę dachowca mieliśmy, no mąż jako dzieciak miał psiaka), ale ja i dzieciaki bardzo chcieliśmy pieska już od kilku lat. Dopiero w tym roku zgodziłam się na sunię, bo chłopcy byli zbyt młodzi (kotkę męczyli na maksa

). Pewnie brak doświadczenia z wychowywaniem psów trochę mnie przewrażliwia, ale myślę, że to lepsze niż lekceważenie
I tak, zatem pozę Lenki już rozumiem, bo mi wytłumaczyliście i Wielkie Dzieki za to
Niekiedy jak Lenka zrobi siku w domu, to taką pozę łapie...jakby przepraszała
Z psami też rozumiem, ze młoda jest i jeszcze się odnajdzie w towarzystwie psów, a spotkań jej nie szczędzimy
Za instrukcję zamieszczania zdjęć również bardzo dziękuję;) Dakotko, najpóźniej jutro galeria powinna się znaleźć na forum, dam znać. (ten szczegół, który mnie blokował, to: ODPOWIEDZ

- na potwierdzenie jedna fotka z Lenką przy papu)

I jeszcze raz buziaki lizaki

dla wszystkich

po Waszych odpowiedziach spokojniej zasnę