no nareszcie nowe zdjęcia Ozzio-Drixiowego dwupaczka,zawsze na nie niecierpliwie czekam ,tylko jeszcze Altusia brakuje na tych fotkach,chłopaki psieprzystojne
Landuś-kameleon, super! Kurczę minęły dwa tygodnie jak malucha widziałam a on znów urósł! Szczenię w siadzie wygląda zabójczo Dobrze, że Ozik młodzieżowiec jeszcze jest, dorówna w głupotach szczerbatkowi. U nas Sawa ma czasem serdecznie dość naszej krówki
Tic takowe zdjątko przyprawia o płukanie oczek Jak mówią starożytne berniołki: po śmiechu nastaje Azjata rewelacyjny!!! Ale jaką klatę ma Oziorek wow Anusiu piekne pieseczki wyhodowane na miłości... to widać z każdej strony!!! Buziaczki dla Czteropaku ODEA (tak mi wyszło... )
nioo Krówek rośnie jak na drożdżach (i jest Psiekochany) - a Oziorek to dalej chudy szczonek z głupawką w główce Basiu ... myślę że limit łez na ten rok (i jeszcze następne lata ) wyczerpany
bliskie spotkania z Leśnymi Potworami Pan Wielka Stopa no prawie pozowane prawie jak spłoszone jelonki i dziki Łoś a to dzikie Łosiątko jak jeden ustawi się i wygląda przyzwoicie to drugi musi wyglądać jak borok coś się skrada takie Piękne coś potem dostałam psim nosem w obiektyw a jęzorem buziaka