No dobrze przyznam się bez bicia

Urodziło się 5 dziewczynek w moje hodowli a był to mój pierwszy miot A i powiem szczerze nie spodziewałem się aż takiego zaiteresowania moimi suczkami! A ja zielony bez doświadczenia przyjmowałem zamówienia
W sumie wszystkie były już zarezerwowane zanim się urodziły a najlepiej gdybym mógł je z kserować

to może nie naraził bym się na słowa krytyki od niedoszłych właścicieli (Przeciesz Pan obiecał a my tyle czekaliśmy tak się nie robi)
Mimo wielkiej i szczegółowej selekcji przyszłych właścicieli a muszę powiedzieć że dostawałem płytki z nagraniem zdjęć miejsc w jakich warunkach bendą wychowywane dziewczyny ,oraz kilka krotnych rozmów telefonicznych odwiedzin przez przyszłych właścicieli nadal brakowało mni kilka szczeniaczków dla reszty
W mojej hodowli miała zostać Avia lub Ambicja która pojechała do Pana Józefa Jankowskiego szczego jestem zadowolony bo na 100% będzie wystawiana i ma się tam dobrze

a Avia pojechała do Wrocławia nie mogłem tym Państwu odmówić bo tyle trudu i serca włożyli a by mnie przekonać do siebie
Dwie sunie miały wyjechać za granice i to do jednego hodowcy lecz stwierdziłem że lepiej gdy zostaną w Polsce tym bardziej że wszyscy nowi właściciele obiecali że bendą dziewczyny pokazywać na wystawach a ja bendę się cieszył widokiem jak się rozwijają
W taki o to sposób nie została u mnie żadna sunia

na pocieszenie jest fakt że trafiły do bardzo miłych ludzi odpowiedzialnych oraz mają wręcz wymarzone warunki dla tej rasy
W marcu planuję powtórkę tego z kojarzenia i tym razem nie odpuszczę

musi zostać u mnie jedna dziewczynka -pierwszy miot wiele mnie nauczył
Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów