Hodowla Pragnienie Miłości poleca piękne, rodowodowe szczenięta (piesek i suczka) Berneńskiego Psa Pasterskiego urodzone 28.09.2009r !
Rodzicami szczeniąt są:
AMANDA Ada Alladiner (HD-A)
12x Doskonała, 4x Bardzo Dobra, 1xZw.Młodzieży, 1xNajlepszy Junior w Rasie, 1x CWC, IV lokata na Międzynarodowej Wystawie Psów Rasowych o Puchar Europy Śr.i Wsch, 2x złoto, 3x srebro, 3x brąz

B-AZTEK Mocny Akord (HD-A, ED 0/0)
Młodzieżowy Champion Polski, Champion Polski

Szecznięta posiadają doskonały rodowód (przodkowie B-AZTKA mogą poszczycić się nie tylko wspaniałymi osiągnięciami, zdrowiem, ale także długością życia m.in. 17 lat!).
Oboje rodzice są wolni od dysplazji (A), mają zaliczone testy psychiczne, a także mają doskonałe charaktery, które z pewnością odziedziczą ich dzieci!
Szczenięta wychowywane są w mieszkaniu (nie w kojcu!!!), 24h na dobę posiadają opiekę właściciela (czyli mnie;)), już są odpowiednio socjalizowane i przyzwyczajane do otaczaczającego ich świata (inne zwierzęta, sprzęty domowe, różne osoby itp.)
Zanim trafią do nowych domów będą odrobaczone i zaszczepione, uczone czystości (jednak tego zagwarantować nie mogę

), przyzwyczajone do sprawdzania zębów/oczu/uszu/ oraz innych części ciała, które sędziowie sprawdzają na wystawach, a które są przydatne np. przy wizycie u weterynarza.
Postaramy się również nauczyć maleństwa : robienia miny niewiniątka, oczek jak kot ze Shreka, oraz "jak skutecznie wymusić mizianie przez godzinę na właścicielu". Ale to naprawdę nic trudnego!
Jednocześnie uprzedzam, że zastrzegam sobie prawo wyboru NAJLEPSZEGO właściciela dla moich szczeniąt i liczę na stały kontakt z nabywcą (informacje, zdjęcia, prawo pierwokupu - jeśli właściciel z jakichkolwiek powodów nie będzie mógł opiekować się pieskiem).
Wszystkie pieski będą posiadały metryki, które uprawniają właścicieli do wyrobienia rodowodu oraz tatuaże. A także dostaną miłą wyprawkę na nową drogę życia

Mile widziani przyszli wystawcy.
Zapraszam do odwiedzenia strony naszej hodowli oraz o kontakt :
505-094-546
kabi16@poczta.onet.plwww.pragnienie-milosci.plPragnienie Miłości
BELLA MARGARITA...... to wspaniała, przytulaśna, rozrywkowa i piękna sunia.
Niestety z powodu małej nabytej (!!!) wady (mniejsze lewe uszko) sprzedaję ją za niższą cenę. Nie jest to jednak wada genetyczna, choroba czy też ubytek który podlega leczeniu! Na przeglądzie miotu została określona jako najładniejsza suka i jest jak najbardziej gotowa jeździć na wystawy!
Margaritka miała po prostu pecha na początku swojego berneńskiego życia...
Ona bardzo potrzebuję nowego właściciela i 100% zainteresowania, tym bardziej że coraz bardziej przyzwyczaja się do mnie i coraz trudniej będzie ją odizolować!
Uwielbia rozrabiać, bawić się z psami (fajnie gdyby znalazła domek z innymi zwierzakami), jest odważna, przyzwyczajona do różnego rodzaju hałasów, 2xodrobaczona,1xzaszczepiona,uczona załatwiania się na podkłady.

BONITO DESPERADOS Pragnienie MiłościWykapany tatuś (B-AZTEK Mocny Akord) szuka kochającego domu!
Bardzo zależy mi na tym, aby piesek trafił w ręce wystawcy ponieważ z pewnością zawojuje nie jeden ring i będzie prawdziwą dumą mojej hodowli! Już teraz widać po nim wielki potencjał wystawowy.
Jest potężnym, grubokościstym, doskonale wybarwionym, pięknym i cudownym berneńskim psem pasterskim! W przyszłości, z pewnością będzie przypominał ojca i miejmy nadzieję odziedziczy po nim gabaryty, piękną szatę,wspaniały charakter i zdrowie.
BONITO DESPERADOS ma prawidłowe uzębienie oraz maść (po przeglądzie miotu), jest dwukrotnie odrobaczony, raz zaszczepiony i gotowy do życia w nowym domu.

po prawej

Po lewej BONITO DESPERADOS, po prawej BELLA MARGARITA

w srodku BONITO DESPERADOS, po prawej BELLA MARGARITA

po lewej BELLA MARGARITA,drugi od prawej BONITO DESPERADOS

Kontakt z hodowlą
Kamila Nowakowska
505 094 546
kabi16@poczta.onet.pl
www.pragnienie-milosci.pl