haha u nas na panelach jest mały dywanik, taki 2x3metry, kupiony specjalnie dla Bastera, ale w końcu staneły też na nim stolik i fotele, więc jeszcze się zmnieszył, ale wszystkie zabawy odbywają się na dostępnym skrawku Nawet jak zabawa rozwinie sie w kuchni to szybko za rękaw, albo za cokolwiek ciągnie nas na dywanik. Pozdrawiamy śliczne panny
hi,hi jesteśmy pewne gdyby Pańcio zobaczył tak świetną zabawę to Serduszko by mu zmiękło i przyłączył by się do zabawy(dywaniki,kanapy i fotele mają niesamowity magnez w sobie) Pozdrawiamy Galunię i Aronkę Biedronkę
My również pozdrawiamy Dzisiaj był u nas Skubi.Siostra trzy lata temu wzięła go ze schroniska. Skubiś jest bardzo wesołym psiakiem i czasami u nas zostaje. Teraz będą w trójkę
Z Aronki-małego słodziaka robi się teraz Aronka-łobuziak . A Gala piękna, taka smukła Cóż, moje uczucia nie uległy zmianie - nadal zazdroszczę dwupaka, straaaasznie zazdroszczę Tylko - błagam - nie pisz mi o sprawieniu sobie drugiej psicy, bo gdyby była tylko taka możliwość to już dawno biegało by ich co najmniej pięć . Może kiedyś będziemy mogli...póki co podziwiam u innych. No i zazdroszczę
Teraz już na 200% jestem pewna,że Aronka Biedronka to siostra bliżniaczka Astinki Dziewczynki są śliczne i jak tu się w nich nie zakochać Świetne legowisko od razu widać ,że dziewczyny cuda mogą robić
Witam ,przeglądam sobie Wasza galerię i muszę powiedzieć że jest najbardziej imponująca ,mam na myśli psy,nie wystrój domu.W przyszłości chcę zakupić psa szwajcara,a właściwie suczkę. Bardzo podobają mi się Gala i Arona,dla mnie to najpiękniejsze suczki szwajcareczki,jakie widziałam. Pozwolę sobie do Was częściej zaglądać Pozdrawiam