Moderator: MartaD
daria napisał(a):To ja na moją miotłę mogę po drodze zabrać Iwonkę(iwamir)potem zachaczę o Alę ,Kingę i cztery panienkiNamiot,noc i pies ...czego chcieć więcej
daria napisał(a):Magda a Ty się kwarantanną nie zasłaniaj![]()
daria napisał(a):Ja się piszę,jeśli tylko mój małż zostanie z dzieciakami to na mnie możecie liczyć
daria napisał(a):Aniu dzieciaki w wieku 3 i 5 wiosen,jakby można było te małe "szkodniki"zabrać to ja w ciemno jadę
no jak na teren posesji wjazd jest przez tunel z odkażalnikiem to i z maluszkiem da radęAniaRe napisał(a):U nas teren bezpiecznydaria napisał(a): Magda a Ty się kwarantanną nie zasłaniaj![]()
moje 2 i 6,5 też by się ucieszyło z takiego happeningu.Busola napisał(a): zawsze można im małe przedszkole w plenerze zorganizować
Majszczur napisał(a):no jak na teren posesji wjazd jest przez tunel z odkażalnikiem to i z maluszkiem da radęAniaRe napisał(a):U nas teren bezpiecznydaria napisał(a): Magda a Ty się kwarantanną nie zasłaniaj![]()
Mozolnie pracuję nad zdobyciem szczona wymarzonego
![]()
Majszczur napisał(a): Do kiedy najpóźniej trzeba się zdeklarować ?
Majszczur napisał(a):moje 2 i 6,5 też by się ucieszyło z takiego happeningu.Busola napisał(a): zawsze można im małe przedszkole w plenerze zorganizować
o ile do tego czasu urodzi się Ten Jeden Jedyny Szczon to szansa jestAniaRe napisał(a):Ale czy do lipca to już się kwarantanna nie skończy?
Powrót do - Obozy, warsztaty, seminaria
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości