Asia mam innych którzy są pierwsi w kolejce do odstrzału

więc cierpliwie poczekaj..........A zresztą dlaczego Polcia ma być półsierotką jeżeli tylko bede wiedziała o co chodzi to wymyslę Ci inną karę np,,,szorować deski w kojcu

,pozakopywać dziury na ogrodzie ,,,zresztą wiesz u mnie od rana do wieczora jest co robić więc sie nie martw karą tylko szykuj muskuły

.Halinko jak tylko mi się uda to wszystko na temat budy -Mojej

oraz pozostałych trzech napiszę Ci dziś w nocy albo dopiero jutro późno wieczorem.przepraszam ale dopiero co wóciłam a jutro do pracy i mam gosci
Powiem szybciutko za ta najwieksza służy jedynie szczeniaczkom. Ma drzwiczki które dla bezpieczeństwa na noc zamykam bo szacowna mamusia /Misia / w niej nie nocuje częstszym rezydentem tego lokalu jestem ja i szczeniaczki no i wróble oczywiscie.Ale dla szczeniaków to jest tkzw strzał w dziesiatkę.przenoszę je do niej od trzeciego tygodnia życia i są aż do odbioru przez przyszłych włascicieli. Mam porządek w chacie

kupkają na podwórku w piasek wiec do nowych domków juz jakąś naukę niosą.kolejna sprawa własciciele którzy chcą aby od początku mieszkał w budzie ich piesek nie mają już żadnego problemuz przyzwycxzajaniem . Jak do tej pory wszystkie maluszki ode mnie trafiły do mieszkan , budy służą jedynie jako ozdoba ogrodu albo podwórka
Pozostałe 3 budy sa mniejsze i tak na prawde to spartki i tak w nich na stałe nie śpią ale w razie jakiejś awarii to wchodzą chętniej do tych mniejszych. Aktualnie rezyduje w nich misia bo obok maluszków a spokojnie sie wysypia i Bodzio

.
Wszystkie sa z podówjnymi scianami ocieplane i podówjną podłogą a ta moja najwieksza ma zdejmowaany dach ,po to żeby można było ja łatwo umyć i wysprzątać. Jutro wieczorem podam wymiary i na jakiej zasadzie jest mocowany dach bo to jest najsprytniejsze a do tego bardzo wygodne-tam jest jak ja to mówię sufit