Moja Tetka pochodzi własnie z hodowli Duch Wrzosowisk i nigdy ale to nigdy nie miałem z nią problemów zdrowotnych a wręcz odwrotnie wyrosła na piekną sunię wesołą pozytywnie nastawiona do otoczenia a do tego jest wielkim łakomczuchem

-Podbiała sarca całej mojej RODZINY
Pana Józefa poznałem z jak najleprzej strony dzwoniąc do niego wdzień czy wnocy a i tak bywało gdy Tetka miała poród zawsze udzielał mnie dobrych rad oraz wskazówek

A wiedzą jaką dysponuje wzakresie hodowli psów co na forum nie tylko ja zaświadczę ma olbrzymią
Moim skromnym zdaniem jeżeli ktoś widzi problem 400km aby najpierw jechać obejrzeć szczenie porozmawiać na żywo z właścicielem i samemu się przekonać z kim ma się doczynienia to powinien poważnie zastanowić się czy wogule jest przygotowany na posiadanie jakiego kolwiek zwierzaka
W mojej hodowli zanim sprzedałem sunie po Tetce to widziałem się nawet kilkakrotnie z przyszłymi włascicielami
A tak jeszcze do tej Pani która zastanawiała się nad szczenięciem z tej hodowli własnie w sobotę jadę do hodowli Duch Wrzosowisk i kupuję drugą sunię

po Dobrej Naszej i Favoricie

i całkowicie jestem przkonany co do tego miotu oraz pochodzenia