Ben miał dziś gości. Właśnie odjechali. Pewnie to TA RODZINA. Poprosiłam o potwierdzenie decyzji o adopcji jutro. Jeśli takowa będzie, Ben za 5 tygodni może pojechać do domu.
Mamy kogoś z okolic Zgorzelca, kto mógłby zajrzeć do nowej rodzinki ?
Dawno nie zaglądałam i z tego co czytam wynika, że Ben w końcu zakotwiczy na stałe? Oby, bo cudny.Jak One wszystkie..Tylko czy to pewne, że Rodzina zdecydowana?
Witam wszystkich!Jesteśmy nową rodziną dla Bena.Cierpliwie oczekujemy dnia,kiedy Bena zabierzemy do domu .przeciąga się w to w czasie ,ale powiadają ,że cierpliwy kamień ugotuje..tak że i my doczekamy z dziećmi początku kwietnia ,kiedy zamieszkamy razem.Serdecznie dziękujemy opiekunce Bena-PANI ELI za cierpliwośc oraz niesamowicie ogromne i ciepłe serce!pozdrawiamy z lasu pa pa
hip hip hura:) Witam gorąco Już mnie kciuki bolały od trzymania ich za Benia Super, że zaraz do Was jedzie-na pewno ta cierpliwość opłaci się i dla Was i dla niego
wiki1710 napisał(a):Już mnie kciuki bolały od trzymania ich za Benia
no... mi tez już zdrętwiały Witam serdecznie i gratuluję wspaniałej dla wszystkich decyzji. Kwiecień coraz bliżej a dni radości nadchodzą wielkimi krokami
"olki"nawet nie wiesz jak się cieszę, że Ben będzie u Was.Serdecznie Cię witam na forum i mam nadzieję, że z nami zostaniesz.
marta1 2010-03-18, 20:45
Witam Szkoda że dopiero dzisiaj znalazłam ten wątek.Właśnie zastanawiałam się nad towarzyszem dla mojej suni Marto! nic nie stoi na przeszkodzie abyś zgłosiła się do Eli i złożyła akces na posiadanie psiaka.Jak spełnisz nasze oczekiwania,to kto wie