Moderator: Halina
kabi napisał(a):nie każdy niestety wie o instytucie we Francji,ja nie wiedziałam, a nawet nie miałam czasu się w tym temacie zorientować. Na przyszłość (odpukać) będę bardziej poinformowana.
iwona_k1 napisał(a):Dzięki Tobie i Twoim informacjom mamy już informacje odnośnie Twojej suni i ewentualnych spokrewnionych.Jestem bardzo wdzięczna Tobie za te informacje.Dobrze byłoby,żeby dzieci Twojej suni nie były rozmnażane,ale tak jak piszesz nie masz na to wpływu.:
iwona_k1 napisał(a):Czy temat broszurek jest aktualny?Nie wiem czy poważnie brać się do roboty?
kreska napisał(a):iwona_k1 napisał(a):Dzięki Tobie i Twoim informacjom mamy już informacje odnośnie Twojej suni i ewentualnych spokrewnionych.Jestem bardzo wdzięczna Tobie za te informacje.Dobrze byłoby,żeby dzieci Twojej suni nie były rozmnażane,ale tak jak piszesz nie masz na to wpływu.:
A dokladajac do tego informacje ze "nasz ojciec" zszedł w ciagu 10dni w wieku dosc mlodym bez diagnozy z objawami braku apetytu, podwyzszonym pragnieniem, wysokim stanem zapalnym i wymiotami z krwia...lepiej nie ryzykowacŁata tez ma co jakis czas dziwne przypadlosci, modle sie o to zeby to byly blachostki
Zastanawiam sie czy nie udaloby sie jakos dotrzeć do pozostalego rodzenstwa
Kabi pamietasz Argo na wystawach, mial calkiem niezle noty ale nigdy nie byl na forum i zniknąl z ringow
w zeszlym roku kontaktowalam sie z hodowca Ada Alladiner, Sasza miala sie dobrze i nigdy nie chorowala
![]()
pozdr
kreska napisał(a):A dokladajac do tego informacje ze "nasz ojciec" zszedł w ciagu 10dni w wieku dosc mlodym bez diagnozy z objawami braku apetytu, podwyzszonym pragnieniem, wysokim stanem zapalnym i wymiotami z krwia...lepiej nie ryzykowacŁata tez ma co jakis czas dziwne przypadlosci, modle sie o to zeby to byly blachostki
Zastanawiam sie czy nie udaloby sie jakos dotrzeć do pozostalego rodzenstwa
Kabi pamietasz Argo na wystawach, mial calkiem niezle noty ale nigdy nie byl na forum i zniknąl z ringow
w zeszlym roku kontaktowalam sie z hodowca Ada Alladiner, Sasza miala sie dobrze i nigdy nie chorowala
![]()
pozdr
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości