Czyżbym pomyliła wątki?
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.Nieeee...
To Taurunia
Pogoda nie dopisała niestety. Padało cały czas. Ale i tak nie mogliśmy odmówić sobie wspólnego spacerku. Najbardziej to ja zazdroszczę im tej łąki za domem - ile ja bym dała za tyle ciszy, spokoju i zieleni... A mój pies ile by dał
Obrazek został zmniejszony. A tu księżniczka Taura z "obcymi" - czyli ze mną i moim Marcinem:
"nie napieram, nie naciskam, ale głaszcz człowieku, głaszcz"
Obrazek został zmniejszony.Taura niedostępna czy kokietka? : "Kryzys, nie całuj mnie - nie zasłużyłeś"
Obrazek został zmniejszony.Taura ze swoimi ludzikami (a Kryzys sprawdza, czy się księżniczka już nie dąsa

):
Obrazek został zmniejszony.Taura ciągle obserwuje wszystko, co dzieje się dookoła niej. Świat ją dziwi i zachwyca jednocześnie. Kiedy nie jest czegoś pewna - natychmiast się wycofuje, siada z boku i czeka. Tak było nad rzeką - nie za bardzo wiedziała jak zejść na dół, więc po dwóch ostrożnych próbach usiadła sobie na górce i czekała, aż Kryzys i pańcio się wyhasają i do niej wrócą. Bo tak w ogóle - to nie dość, że mają taką ogromną łąkę, nie dość, że na rzut kamieniem dosłownie, to jeszcze rzeczkę tam mają

Łąka za domem jest prawdziwym rajem dla niej - robi się wtedy bardzo ożywiona i radosna. A w ogóle to jest słodziak taki przytulaśny

Fajna sunia z tej Taury. Bardzo spokojna - taka prawdziwa księżniczka.
I jeszcze na zakończenie: ulubione miejsce w domu, czyli Taura - strażniczka lodówki
Obrazek został zmniejszony.A kto zgadnie, co Taura wcina z takim apetytem? Podpowiem, że to największy rarytas, którego księżniczka nie zawaha się podkraść sama
Obrazek został zmniejszony.To chleb z grila
Obrazek został zmniejszony.Przy okazji ludziki Taury pozdrawiają Panią Elę i Panią Basię. Taura też oczywiście
Mają mnóstwo pięknych zdjęć, ale niestety i problemy z wrzuceniem ich na forum

Do ludzików Taury - gdybyście dalej nie mogli powklejać zdjęć, to prześlijcie mi na e-maila
aga.galin@op.pl - a ja wkleję w Waszym imieniu.
Pozdrawiam