Moderator: Halina
Katarzyna Saganowska napisał(a):Juz co nieco wiemWiem, ze mozliwe,ze bylaby mozliwosc zrobic taki wyklad na SGGW, ze dr Jagielski taki wyklad robil np dla ludzi od bokserow i prawdopodobnie bedzie chetny..
Ale wiecej po rozmowie z nim. To teraz poprosze liste chetnych i sonde ale tak na serio,bo przeciez nie bedziemy swiecic oczami,nie?
A tak nawiasem mówiąc. Moja koleżanka księguje przychodnie p. Jagielskiego. Zawsze jest to dodatkowy argumencik w rozmowach o wykładzie.
Tutaj ja mogę się przydać. Jak już będzie znany konkretny termin (im wcześniej tym lepiej) i temat.Katarzyna Saganowska napisał(a):AniRysTeam napisał(a):Gdyby się udało namówić prof E.Junikiewicz na temat hodowli, to byłoby super.
A kto ma no tej pani profesor jakis kontakt?
Trza ich postawić do pionu !!maat napisał(a):Powiem po krakowsku - moderatorzy kochaniutcy a cemuż to taka ciekawa duskusja jest w takim miejscu, żeby nikt tu nie trafił? I o czymże ona jest?
Vel_Pan_Rekin napisał(a):Jeszcze raz: czy ktoś tłumaczy formularz z francuskiego, czy to zrobić?
maat napisał(a):Powiem po krakowsku-
moderatorzy kochaniutcy
a cemuż to taka ciekawa duskusja jest w takim miejscu, żeby nikt tu nie trafił?
I o czymże ona jest?
Roma napisał(a):maat napisał(a):Powiem po krakowsku-
moderatorzy kochaniutcy
a cemuż to taka ciekawa duskusja jest w takim miejscu, żeby nikt tu nie trafił?
I o czymże ona jest?
A Twoim zdaniem gdzie powinien się znaleźć
iwona_k1 napisał(a):Vel_Pan_Rekin napisał(a):Jeszcze raz: czy ktoś tłumaczy formularz z francuskiego, czy to zrobić?
Mam przetłumaczony tak na roboczo na formularzu długopisem i z tego zrobiony skan....Myślałam,żeby to opisać ale może lepiej będzie wstawić tak jak jest?Sorki,ale dopiero do domu dotarłam...
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości