Allsa

Bart

Elfi:

Disa

Finy (9mes)

Lery (10tydnu)

a jeste dohromady

pokracovani priste......:)
Moderator: Apcik
Kasia214 napisał(a):No wreszcie macie galerie![]()
Jestem od zawsze wielbicielką Bartha, no i teraz też pewnie będe Lery'egoCudny chłopaczek
![]()
![]()
Tak samo zauroczyła mnie ogromnie Disenka na wystawie w Kielcach, kiedy to wiernie podążała za moją ręką ze smaczkamiJest cudna
![]()
Nelis zdjęcia cudne, ale następnym razem troszke mniejsze wstaw bo strasznie długo się ładują
dorciaj napisał(a):Piękne psy.![]()
Bardzo się cieszę, że założyłaś galerię - mam nadzieję, że będzie dużo fotek
nelis napisał(a):Kasia dekujeme, skoda, ze nepojedes na vystavu do Katowic![]()
Disenka je hrozne fotogenicka, ma to rada a Lery je nas novy pejsek z Polska, snad bude zdravy a bude to novy kamarad (znajomy) pro Barta![]()
Me se fotky raky dlouho laduji, nevim proc. Mam je docela male - tak 500-800kb je velikost a nahravam to na imageshack.us..priste to zkusim udelat jinak
Kasia214 napisał(a):nelis napisał(a):Kasia dekujeme, skoda, ze nepojedes na vystavu do Katowic![]()
Disenka je hrozne fotogenicka, ma to rada a Lery je nas novy pejsek z Polska, snad bude zdravy a bude to novy kamarad (znajomy) pro Barta![]()
Me se fotky raky dlouho laduji, nevim proc. Mam je docela male - tak 500-800kb je velikost a nahravam to na imageshack.us..priste to zkusim udelat jinak
Być może pojade, narazie jestem w trakcie poszukiwania transportu więc jeszcze nie wiadomoZgadza się, Disenka ślicznie wychodzi na zdjęciach, ale w rzeczywistości jest jeszcze piękniejsza
Może spróbuj na tinypic - http://tinypic.com/ , rozmiar ''Message Board - 640x480''
AniRysTeam napisał(a):Piękne psy, a ten ostatni to nawet podobny do naszej Monisi![]()
Które będziecie wystawiać w Roznovie? To będziemy podziwiać
kreska napisał(a):Piekne stadko a w Barcie to jestem zakochana od kiedy go pierwszy raz zobaczylam![]()
pozdr
Aga-2 napisał(a):Janeczko, te zdjęcia to chyba już przed nowym domem...Ale macie teraz wielkie stado
Wszystkie piękne
Tara pozdrawia tatusia, a ja już widzę, że nowego reproduktora sobie odchowujecie. Piękne szczenię. Do zobaczenia w Katowicach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości