To trzeba zasuwać do weta. A szczepiona była? Ile mała ma... tygodni?
Ciekawe na ile ten wpis o odrobaczaniu jest prawdziwy...
Moderator: Halina
siwy1976 napisał(a):Witam.Pewnego dnia na spacerze moja 5 miesieczna sunia zaczeła po krótkim biegu utyka.wet stwierdził,że może miec problemy z przyswajaniem wapnia ,dostała jakies witaminy i mamy czekać i obserwowac.Czy ktos z was wie coś więcej naten temat.Ja przyznam się szczerze troche się martwie ,choc wet twierdzi,że u tego typu to normalne.jeśli coś wiecie napiszcie.Pozdrawiam
Jacek27 napisał(a):Suczka nie ma metryki.Matka rodowód niby ale wystaw nie zalicza.Ojciec NN.Trochę mi teraz głupio ale trudno,stało się kruszynka jest śliczna.Pójdę do weta,niech ją obejrzy,zbada.Jest pełna energii,kochana lecz bez metryki.napiszcie,tzn.że może nie być rasowa?
kreska napisał(a):Busola czytamy sobie w myslach![]()
![]()
pozdr
kreska napisał(a):siwy1976 napisał(a):Witam.Pewnego dnia na spacerze moja 5 miesieczna sunia zaczeła po krótkim biegu utyka.wet stwierdził,że może miec problemy z przyswajaniem wapnia ,dostała jakies witaminy i mamy czekać i obserwowac.Czy ktos z was wie coś więcej naten temat.Ja przyznam się szczerze troche się martwie ,choc wet twierdzi,że u tego typu to normalne.jeśli coś wiecie napiszcie.Pozdrawiam
To moze byc mlodziencze zapalenie koscinie ktore psiaki to przechodza lagodnie, inne intensywnie a nie ktore nie maja wcale
![]()
Kulawizna pojawiająca się nagle, trwająca kilka miesięcy moze tez byc przyczyna niedoboru wapnia i nadmiaru fosforu lub wit.D. Moja rada nie stosuj zadnych preparatow przed dokladnym zdiagnozowaniem bo mozna zaszkodzic a nie pomoc a weci niestety czesto lecza na "oko"![]()
pozdr
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości