Moderator: Apcik
taaaa ma teraz treske a dodatkowo wszepione implanty z tkanki tluszczowejkabi napisał(a):aaa! To jest Łata???Doczepiłaś jej futro?![]()
kreska napisał(a):to wynik towarzystwa Fibi i wspolnej konsumpcjimam nadzieje na wiosne cos zrzucić
kreska napisał(a):Nazywam sie Fibille od Zlateho Roxy i jestem coreczka pieknej Fibille i naszego forumowego Kiro![]()
Roma napisał(a):Cały czas zastanawiam się ,jak mogłaś taką nowinę tak długo utrzymać w tajemnicyNawet słowem nie wspomniałaś
![]()
Mnie to by chyba jęzor usechł
TV to już chyba wcale nie oglądasz
Aga-2 napisał(a):kreska napisał(a):Nazywam sie Fibille od Zlateho Roxy i jestem coreczka pieknej Fibille i naszego forumowego Kiro![]()
Hej, a czy tu przypadkiem nie zakradł się błąd![]()
Bo wydaje mi się, że Fibille nie jest córeczką... Fibille, tylko Belliny
pojawił nam sie problem z Lata w postaci poczatkow urojonej ciazy, cycki pelne i milosci do dziecka nie widac koncajutro do weta po wsparcie i sila rozdielamy towarzystwo ale placz sie niesie po calej okolicy
Justyna.Sz napisał(a):U nas była podobna sytuacja, Oti akurat miała cieczkę kiedy zamieszkała z nami Baka, a po dwóch miesiącach miała po raz pierwszy ciążę urojoną, mleko płynęło strumieniami, straciła apetyt, oprócz Baccary zaadoptowała jeszcze kilka maskotek i mojego synka, nie obyło się bez wizyty u weta.
kreska napisał(a):Daria Fibi jest chudzielcem i oprocz surowej wolowinki, kosci i bialego sera ktorym tez juz zaczyna gardzic to praktycznie nie chce nic jescNawet wymieszanie lub polanie kulek czyms smakowitym nie skutkuje bo mala bierze kulki do pyska, wymlaska je z kazdej strony i wyplowa
pozdr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości