Kochane dranie niesłychanie Aż żal się będzie rozstawać, a to już niedługo W sobotę jako pierwsza pojedzie Perła do Cieszyna - my jeszcze tak po swojemu nazywaliśmy ją Cieszynka - nowa mamusia przechrzciła ją na P - Bona. Też ładnie
Już jutro odjadą od nas pierwsze maluchy. Do domków naszykowała się PBONA ( Nasza Cieszynak Perełka) i PFIDO. Na pamiątkę babcia uszyła im poduszeczki z imionkami i kocyczki , a Royal odpalił papu na dobry start . Łezka jutro poleci bo pierwsze wnusie opuszczą domowe pielesze Ale wiemy że, na pewno będą kochane przez nowe rodziny
No to pierwsze wnusie pojechały. Było trochę zamieszanie i nie zrobiliśmy zdjęcia Fido, ale Bona jest już szczęśliwa ze swoją nową rodzinką Pożegnanie z mamą - łza się w oku kręci
meggy napisał(a):Gratulacje Kasiu super miocik i opieka a maluszkom szczęśliwego życia
Starałam się jak mogłam. Bardzo mi na tym zależało - ciężka praca ale cieszy. Wszystkie maluchy znalazły domki - mam nadzieję że Poetka będzie dla mnie wielką niespodzianką ale tym się pochwalę jak będzie po wszystkim...
A dzisiaj nasz dom opuścił PFRODO. Razem ze swoją nową rodzinką pojechał do Leszna. Nie będzie jedynym dzidziusiem, bo już wkrótce na świat przyjdzie najmłodszy członek rodziny. Będą się wychowywali razem. Życzymy im wszystkiego co najlepsze